Even voorstellen

Mijn naam is Sven Schwartau. Mijn uitdaging is dat ik mensen graag in hun kracht zet!

Waar liggen jouw kwaliteiten en talenten in de communicatie met de ander? En waarom loop je af en toe vast in contact met de ander? Kortom: hoe word jij effectiever in communicatie.

Tussen 1987 en 2007 heb ik gewerkt in de (forensische) psychiatrie als verpleegkundige/therapeut en jarenlang als leidinggevende. Inmiddels werk ik alweer ruim tien jaar met veel plezier als directeur in het basisonderwijs en kinderopvang (integraal kind centrum). Ik heb in mijn rol als leidinggevende diverse projecten en interim management taken vervuld.

Mijn rol als leidinggevende is steeds het coachen en begeleiden van medewerkers om daarmee een zo effectief en efficiënt mogelijk klimaat te creëren waarin de doelstellingen van de organisatie gehaald worden. Een klimaat waarin medewerkers graag samen werken en elkaar verstaan.

Ik werk vanuit het gedachtegoed van Human Dynamics. Deze zienswijze biedt op een intrigerende manier inzicht in de fundamentele verschillen van mensen bij samenwerken, leren en communiceren.

Na afloop van mijn coachingsessies heb je op het gebied van mensenkennis een hoger level bereikt. Je zult niet alleen genieten van verschillen tussen mensen, maar ook tools en aangrijpingspunten hebben om er echt iets mee te doen. Je krijgt inzicht in zes gedrags- en communicatiestijlen aan de hand van een mensenkennismodel. Zo creëer je meer begrip en plezier en weet je hoe te werken aan gezondere relaties met mensen in je omgeving. Human Dynamics: voor ieder die met mensen werkt!